Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Verlichting kruispunt Pontstraat en Doorniksesteenweg

In de loop van deze zomer komt er extra verlichting aan de kruising van de Pontstraat en de Doorniksesteenweg. Veel sportbeoefenaars steken daar de straat over op weg naar de stedelijke sportzone. De stad Ronse en de Vlaamse Overheid hopen dat het kruispunt zo veiliger wordt.

Reacties

Misschien kan dan ook de verlichting aangepast worden bij het verlaten van de ambachtelijke zone tussen de bedrijven Bocova & Haelvoet.
Als je de sportzone wilt verlaten wordt je door de ambachtelijke zone verwezen en kom je op het uiteinde terecht in een duister punt waar je links moet uitzien voor het verkeer komende van richting Doornik en rechts voor het verkeer komende van het centrum of Leuzesesteenweg.Het kan er s'avonds heel donker en gevaarlijk zijn.

 Denis Ysebaert op 20 februari 2009 om 15:31

Beste Denis,

Het is inderdaad over dat specifieke punt dat het eigenlijk gaat. (Kruispunt Pontstraat - Doorniksesteenweg). De bevoegde instanties van de Vlaamse Gemeenschap zouden tegen de zomer het nodige doen.

Erwin Huyghe
Communicatiedienst Ronse

Erwin Huyghe op 25 februari 2009 om 12:46

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!