Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vermist: Philippe Vanbalberghe

080209_VANBALBERGHEDe politie en het parket van Oudenaarde roepen op om uit te kijken naar Philippe Vanbalberghe, een man van 55 uit Ronse. Hij wordt sinds zondag vermist.

Hij verliet zondagnamiddag 08/02/09 zijn huis aan de Aatstraat in Ronse. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Philippe Vanbalberghe is normaal gebouwd en 1m.62 lang. Hij heeft halflang, grijs haar en draagt een snor. Hij droeg een sweater onder een jeansvest, een jeansbroek en lichtbruine lederen laarzen.

Heb je hem gezien of weet je waar hij verblijft, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer: 0800 / 91 119 of reageer online.

 

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!