Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Winnaars preselecties Groot Nederlands Dictee Davidsfonds Ronse

Het Groot Nederlands Dictee van het Davidsfonds is de grootste taalwedstrijd van de Lage Landen. Op zaterdag 21 maart 2009 palmen de 25 beste spellers uit elke dicteereeks het Vlaams Parlement in en nemen het tegen elkaar op in een spannende taalstrijd. Afgelopen zaterdag vonden de preselecties plaats. Ook Ronse deed mee.

DSC_0015

Dit zijn onze winnaars:

Miniemen: Ellen Vanneste
Cadetten: Michiel Vanneste
Scholieren: Arne Dhondt
Junioren: Matthias Vanneste
Liefhebbers: Gerda Pede
 
Proficiat!

Reacties

Een dikke proficiat aan de succesvolle deelnemers; hopelijk kan iemand Ronse vertegenwoordigen op de finale in het Vlaams parlement. Veel succes gewenst

deckx ingrid op 24 februari 2009 om 20:52

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!