Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

WTC Vlaamse Ardennen viert kampioen
Voorbije zondag vierde wielertoeristenclub WTC Vlaamse Ardennen Ronse zijn kampioen 2008. De 59-jarige Willy Vanden Haesevelde uit Etikhove (Maarkedal) heeft dit jaar in clubverband het meeste asfalt onder zijn pedalen weggetrapt: maar liefst 1645 km, zelfs bij regenweer! Onder luid applaus van de aanwezige clubleden, vrienden en familie bood voorzitter Willy Vandekerckhove hem de kampioenentrui aan.
 
WTC1
 
Willy is reeds heel lang gebeten door de fietsmicrobe. Hij kent heel mooie en veilige fietsroutes in de wijde omgeving, waarvan alle clubleden mee kunnen genieten.
 
DSC00350

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!