Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Broodprobleem Vlierzelenaren opgelost

De inwoners van Vlierzele hoeven zich geen zorgen meer te maken over hun dagelijks brood. Vrijdag opende namelijk bakkerij De Keyser in de Oordegemstraat.

In het pand waar tot voor enkele maanden Van Den Bossche gevestigd was, is nu opnieuw een bakkerij. Heel wat mensen hadden al hun ongenoegen uitgedrukt over het feit dat men in Vlierzele geen brood meer kon kopen. Dat is nu dus veranderd.
De Keyser is een bakker uit Erondegem en heeft naast de nieuwe zaak in Vliezele ook nog twee winkels in Mere en Lede. De vaste sluitingsdag is dinsdag.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105354e8c6e970b Listed below are links to weblogs that reference Broodprobleem Vlierzelenaren opgelost:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!