Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De voedselbanken: doet u mee?

Johanverminnen_2Vanaf morgen organiseren de Voedselbanken en warenhuisketen Delhaize voor de achttiende keer reeds hun jaarlijkse inzameling van levensmiddelen. Deze editie is toch ietwat speciaal: klanten moeten niet meer zelf op zoek naar producten, de organisatie is overgeschakeld op een bonnensysteem. Personen die hun steentje willen bijdragen kunnen kiezen uit waardebonnen van €1.5, €3 of €6.

Maar voor de man in de straat zijn het barre tijden. Verlies van koopkracht, slechte beursgangen en een gat in de begroting teisteren zijn portemonnee. 'Sint-Lievens-Houtem blogt' wil daarom graag weten of u dit jaar uw hart toont voor de minderbedeelden. Of heeft u momenteel andere zorgen?

Geef alvast uw mening, druk op de REAGEER-knop.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105358ce069970c Listed below are links to weblogs that reference De voedselbanken: doet u mee?:

Reacties

Goed gezien van Delhaize. Eerst laten ze ons de plastiekzakjes "afpakken" zogezegd voor het milieu en nu kan men bons kopen waar ook Delhaize mee van profiteert. Trouwens, als veel van die minderbedeelden wat anders zouden gaan leven zou hen al veel miserie bespaard blijven. Ganse dagen gsm-en kost ook geld !

 Red U Zelven op 21 oktober 2008 om 08:51

Voedselbanken zouden er in de huidige maatschappij niet mogen zijn. In Houtem worden de "klanten" geselecteerd door het OCMW, en kunnen het maandelijks pakket zeker gebruiken. Dat Delhaize de voedselbanken in de kijker willen zetten vind ik een goede zaak. het is een appreciatie voor de honderden vrijwilligers die zich het lot van de "minderbedeelden" willen aantrekken.
Aan "Red U Zelven" bij de voedselbank van Houtem kan men nog hulp gebruiken!

 eric van den driessche op 27 oktober 2008 om 09:08

weet je wat ik niet snap; ik werk voltijds en als alle rekeningen betaald zijn (die rekeningen zijn er voor iedereen want die blijven maar komen...) moet ik moeite doen om naar het einde van de maand te raken...en dan nog een " minderbedeelden " helpen terwijl er zoveel in onze maatschappij zijn net zoals ik die het meer verdienen, die niet te lui zijn om te werken en op hun tellen passen...maar heb ik ergens recht op? nee, ik zit juist op de grens van te veel te verdienen...ironisch toch...als je geen klop doet krijg je het in de schoot geworpen

 evelien op 29 oktober 2008 om 13:09

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!