Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Belangrijk nieuws voor Sint-Lievens-Houtem!

Vlaanderen slaat aan het bloggen en dan kan onze gemeente natuurlijk niet achter blijven. 'Sint-Lievens-Houtem blogt', een initiatief van 'Het Nieuwsblad', wil u enerzijds het nieuws dat u dagelijks in de krant leest ook in een digitale vorm brengen. Anderzijds is er plaats voor kleine berichtjes, allerhande aankondigingen, portretinterviews, etc.

Één woord speelt daarbij een belangrijke rol: interactiviteit. Onder elk artikel staat een reageer-knop. Laat dan ook van u horen! Hebt u zelf iets te melden? Stuur gerust een mailtje (sint-lievens-houtem@nieuwsblad.be) of spring eens binnen onder de klokkentoren van Zonnegem en het nieuws komt zo vlug mogelijk online.

Kortom, samen kunnen we 'Sint-Lievens-Houtem blogt' uitbouwen tot iets unieks.

Hendrik Van De Slijke

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535126c47970b Listed below are links to weblogs that reference Belangrijk nieuws voor Sint-Lievens-Houtem!:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!