Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vormelingen gaan van start

100_3903_2

Veel jong volk in de Sint-Fledericuskerk van Vlierzele gisteren. De jongens en meisjes die volgend jaar hun Heilig Vormsel zullen ontvangen, hielpen namelijk de Eucharistie verzorgen.
Daarnaast brachten Veerle Van Lysebettens uit Sint-Lievens-Houtem en Vlierzelenaar Reinout Van den Driessche verslag uit van hun belevenissen op de afgelopen Wereldjongerendagen in Sydney.
Foto: Copyright Eric Van den Driessche

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105355bb02f970c Listed below are links to weblogs that reference Vormelingen gaan van start:

Reacties

Tof dat jullie dit publiceren! Je kan er verder ook iets over lezen op de dekenale website onder parochie Vlierzele of ook bij de recene mededelingen : surfen dus naar www.houtem-herzele.be

 Van Herzele Ingrid op 7 oktober 2008 om 12:04

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!