Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bewoners Huize Vander Schueren stellen schilderijen tentoon

Vier bewoners van Huize Vander Schueren, het Houtemse andervalidentehuis, stellen hun schilderijen tentoon in het keramiekatelier van Ronny Seeuws. Ronny Speybroeck is een van de exposanten en was winnaar van de Houtemse voorronde van de Talens Palet prijs 2008.

Dit had de jury te vertellen over zijn schilderij Blauw Oranje: 'Een zeer spontaan, onbedacht en ongecomplexeerd werk met een grote puurheid en authenticiteit. Het is geschilderd met durf en zonder angst iets verkeerds te doen, waardoor er een sterke kracht van uitgaat. Ondanks de sterkte en onbezonnenheid waarmee de kleuren op doek zijn gezet, is het werk niet chaotisch en houdt het een grote frisheid. Het werk barst als het ware open.'

Plaats: Blareveld 2 - 9520 Sint-Lievens-Houtem

Wanneer: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 en 28 december (10-18u)

081205_03

(Blauw Oranje van Ronny Speybroeck)

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!