Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Eerste hulp op de dansvloer

Vanaf 7 januari organiseert de Houtemse KWB een danscursus, zowel voor beginners als gevorderden.

Beginners (10 woensdagen van 19u tot 20.30u vanaf 7 januari)

081226_tanIn tien weken leert een lesgever de deelnemers de basispassen en een aantal figuren van enkele standaarddansen zoals foxtrot, Weense en Engelse wals, quickstep en van enkele Latijnse dansen zoals disco swing, chachacha, jive en salsa. De lessen worden opgebouwd in stijgende moeilijkheidsgraad zodat al vanaf de eerste les dansplezier te beleven valt.

Gevorderden (10 woensdagen van 20.30u tot 22u vanaf 7 januari)

Dit is een vervolgcursus voor deelnemers aan de eerste KWB-cursus 'Eerste hulp op de dansvloer'. Deelnemers zullen tijdens de eerste les zelf kunnen bepalen in welke dansen ze zich willen vervolmaken.

Aangezien (klassiek) dansen per definitie met twee gebeurt, is het aangeraden per koppel in te schrijven. Basisconditie of -kennis van dansen is niet vereist, motivatie des te meer. Elke les duurt anderhalf uur waarvan een uur les en 30 minuten vrij dansen onder begeleiding van de lesgever.

Prijs: 55 euro (leden) of 65 euro (niet-leden)

Inschrijven: via Eddy Lambertin (0496-51 70 35) of Severien Cloet (053-62 46 99) of via kwb.houtem@telenet.be. Inschrijven kan tot 31 december.

(Foto: Zwitserlevengevoel)

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!