Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Figurentheater De Maan brengt De Sneeuwkoninging in De Fabriek

Morgen, zondag 28 december, om 15u brengt Figurentheater De Maan het succesvolle 'De Sneeuwkoningin' in cultuurcentrum De Fabriek.

Paul Contryn (huisscenograaf van De Maan en gerenommeerd figurenspeler) knipt, plooit, scheurt en assembleert De Sneeuwkoningin uit papier of karton. Zo ontstaan landschappen en komen de meest indrukwekkende personages voor de ogen van het publiek tot leven.

De Sneeuwkoningin verenigt twee laureaten van de Cultuurprijzen 2007. André Solie ontving een award in de categorie 'jeugdliteratuur'. Stef Lernous viel met 'Abattoir Fermé' in de prijzen in de categorie 'podiumkunsten'.

Waar: CC De Fabriek - Fabrieksstraat - Sint-Lievens-Houtem

Wanneer: zondag 28 december om 15u

Voor wie: kinderen vanaf 5 jaar

Duurtijd: 50 minuten

Reserveren: 053-60 72 35

Prijs: 12, 10 of 9 euro

081227_maa

(Foto: De Maan)

Kerstboombal

Vandaag (20u) organiseert Cadanz in samenwerking met de Vlierzeelse Gezinsbond een kerstboombal in cc De Fabriek. Er zijn optredens voorzien van onder andere Andromeda en Aroendal. Info via Marijke Janssens (053-62 80 02) of Patrick Sienaert (053-63 13 07).

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!