Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gezocht: gitaristen voor Het Nieuwsblad/De Gentenaar

081211_02

De radiomarathon Music For Life van Studio Brussel vindt dit jaar plaats in Gent, van 19 tot en met 24 december. Met de opbrengst van de inzamelactie steunt de radiozender het project 'Moeders op de vlucht voor oorlog en geweld' van het Rode Kruis Vlaanderen. De krant Het Nieuwsblad/De Gentenaar draagt met tal van acties haar steentje bij om van Gent de gulste stad van het land te maken.

Blikvanger is de actie 'De Gulle Gitaar'. Bekende en minder bekende gitaristen spelen een akoestische set om geld in te zamelen. De opbrengst schenkt de krant integraal aan Music For Life. Onder andere Luc De Vos (Gorki), Frank Vander Linden (De Mens) en Jasper Stevelinck (Arid) hebben al bevestigd.

Maar we zijn nog op zoek naar méér enthousiaste muzikanten om ons podium te versterken. Voel je je geroepen, mail dan als de bliksem naar gent@gentenaar.be. Je hoort snel van ons. De optredens vinden plaats op boot Le Bateau, aan de Muinkkaai, eveneens elke dag van 19 tot en met 24 december.

Alles over de acties van Het Nieuwsblad/De Gentenaar vind je op onze website.

Music For Life is inmiddels al aan de derde editie toe. Na twee jaar Leuven ingepalmd te hebben, is ditmaal de Arteveldestad aan de beurt. Drie presentatoren - Thomas De Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire - sluiten zich zes dagen op in het Glazen Huis, van waaruit ze 24 uur per dag radio maken. Enkel verzoekplaten van de luisteraars komen aan bod, die daarvoor een bedrag naar keuze betalen om het project te steunen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!