Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

NEC De Pastorie ontvangt 500 euro van De Pluim

081213_02_dp Gisteren werd vzw Natuureducatief Centrum (NEC) De Pastorie uit Zonnegem gehuldigd in de studio's van TV Oost in Dendermonde. In het zendgebied van TV Oost werden 28 kandidaturen ontvangen die allen meedongen naar De Pluim, een actie van de Koning Boudewijnstichting en de tien regionale tv-zenders die 'een pluim' geeft aan mensen die zich inzetten voor andere mensen en de samenleving.

Uiteindelijk werden vijf verenigingen genomineerd, waaronder NEC De Pastorie, dat finaal op de vierde plaats strandde. Voorzitter Jo Dedeurwaerder mocht gisteren de eraan verbonden cheque van 500 euro in ontvangst nemen. 'Het bedrag zal besteed worden om de vrijwillers van het NEC in de bloemetjes te zetten. De jaarwisseling is een ideaal moment om bij een goede maaltijd plannen te smeden voor de toekomst', vertelde hij.

Winnaar van De Pluim werd Ziekenzorg Overschelde uit Wetteren, dat naar huis mocht met 2.000 euro.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!