Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Stefanie redt het niet

081224_sd01_2Groot waren de verwachtingen toen bleek dat de Bavegemse Stefanie Dehennin tijdens de live uitzending gisterenavond voor de verkiezing van Miss België 2009 tot bij de laatste tien finalisten was geraakt. Zelfs tijdens de zitting van de gemeenteraad werd opgeroepen om haar bij de laatste vijf te stemmen.

Dat lukte echter niet. Stefanie haalde de top vijf niet, ook al trok ze zich tijdens het interview meer dan behoorlijk uit de slag. Wanneer haar een keuze werd voorgelegd tussen de drie elementen water, vuur en aarde, koos ze resoluut voor vuur. 'Vuur brandt en reflecteert zo best mijn persoonlijkheid', motiveerde ze waarbij ze meteen aantoonde de andere landstaal machtig te zijn.

Dat is meer dan kan gezegd worden van de uiteindelijke winnares, de 19-jarige Miss Brussel, Zeynep Sever. Tijdens haar Nederlandstalige interview moest de vraag noodgedwongen opnieuw in het Frans gesteld worden, aangezien de miss de vraag niet helemaal begrepen had. Eerste eredame werd Cassandra D'Ermilio (21) uit Quaregnon. De rol van tweede eredame was weggelegd voor Michèle Thissen (20) uit Genk.

081224_mb

(Foto: Het Nieuwsblad)

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!