Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Veilig feesten op oudejaarsnacht

Wie op oudejaarsnacht in Aalst de bloemetjes wil buitenzetten, kan zowel voor de heen- als de terugreis een beroep doen op de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn. Een ritje kost 2,5 euro en je ticket blijft de hele nacht geldig op alle bussen en trams van De Lijn. Van het Aalsterse station worden tussen 22 en 8u om het uur feestbussen ingelegd die onder meer Dendermonde, Ninove, Gent, Berlare, Herzele en Sint-Lievens-Houtem aandoen.

081230_lij

Wie daarnaast even wat nostalgie wil opsnuiven, kan nog voor één keer terecht in de Zottegemse dancing Krypton. Ook al was die gesloten sinds maart dit jaar en moet hij binnenkort plaats maken voor een garage, toch wordt voor oudejaarsnacht de draaitafel nog eenmaal van onder het stof gehaald. Met één ticket kan je naar twee fuiven. Op die manier hopen de organisatoren fuivers van verschillende leeftijden aan te trekken.

081230_kry

Het Houtemse gemeentebestuur helpt iedereen nog even te herinneren aan het feit dat vuurwerk alleen mag afgestoken worden na het verkrijgen van een vergunning door de burgemeester. Per aanvraag zal worden beoordeeld of de locatie geschikt is, vooral met het oog op de aanwezigheid van dieren in de omgeving. In buurten waar vuurwerk mag afgeschoten worden, moeten alle dieren van omliggende weiden worden gehaald. Dierenhouders blijven verantwoordelijk voor eventuele schade, aangericht door hun (opgeschrikte) dieren. (Foto: NHFireworks)

081230_fir

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!