Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Verdient NEC De Pastorie de Pluim van TV OOST?

Het Natuureducatief Centrum De Pastorie in Zonnegem werd door de regionale tv-zender TV Oost opgenomen op de shortlist voor 'de Pluim', een wedstrijd van de Koning Boudewijnstichting en de tien regionale zenders. Als een van de laatste vijf genomineerden maakt De Pastorie dus een goede kans om haar TV Oost-nominatie te verzilveren.

Vindt u dat De Pastorie de Pluim verdient, bel dan naar 0905-56 650 of sms TVOPLUIM 1 naar 3623 vóór donderdagavond 11/12. Vrijdag volgt de finale.

Het NEC De Pastorie organiseert sinds 2003 voor elke graad van het basisonderwijs natuuractiviteiten met leuke opdrachten in spelvorm. Tijdens de speelse activiteiten staat niet 'het lerende' maar wel het zintuiglijke centraal. De kinderen worden aangezet om actief mee te helpen om ons leefmilieu te beschermen en te verbeteren.

Meer info vindt u op de website van de Pluim en op die van NEC De Pastorie.

081210_03

081210_04

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!