Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Warme bakker Vereecken opent morgen de deuren in Vlierzele

081205_01 Waar de Vlierzelenaren tot voor kort nog verstoken bleven van een bakkerij in de eigen deelgemeente, is op amper anderhalve maand tijd een luxeprobleem ontstaan. Voortaan zal een keuze gemaakt moeten worden tussen bakkerij De Keyser en bakkerij Vereecken (beide in de Oordegemstraat).

Bakkerij Vereecken opent morgen de deuren. 'Vlierzele had totnogtoe geen warme bakker', aldus bakker Joachim Vereecken. 'Dat was de belangrijkste reden om mijn zaak hier op te richten, naast het feit dat ik in Vlierzele geboren en getogen ben.'

Hij komt alvast niet onbeslagen op het ijs. 'Na twee jaar industriële wetenschappen gevolgd te hebben aan het VTI, leerde ik gedurende vier jaar de stiel in de Brugse bakkersschool Ter Groene Poort. In het aanvullende vijfde jaar ontwikkelde ik de specialisatie dieetbakken.'

Bakkerij Vereecken - Oordegemstraat 96 - 9520 Vlierzele

081205_02

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!