Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

173 euro/m² is momenteel gemiddelde Houtemse bouwgrondprijs

090122 TEKIn Het Nieuwsblad van vandaag vindt u een volledige vastgoedspecial met aandacht voor elke gemeente. 

Een rondgang op de diverse immosites leert dat de gemiddelde bouwgrondprijs in Sint-Lievens-Houtem momenteel schommelt rond 173 euro per vierkante meter. Prijzen per kavel variëren van 152 euro tot 185 euro per vierkante meter.

De gemiddelde vraagprijs voor de 25 woningen die momenteel in onze gemeente te koop staan, ligt op 241.080 euro. Voor appartementen is dat 153.905 euro. De duurste woning die nu wordt verkocht, staat in Vlierzele. De vraagprijs is maar liefst 710.000 euro. Voor de goedkoopste Houtemse woning betaalt u nu 93.500 euro. Het duurste appartement is te vinden in Bruisbeke met een vraagprijs van 225.000 euro. Het goedkoopste vindt u op de Dries voor 133.000 euro.

090118 VAS 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!