Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

5e ambachtenmarkt zoekt standhouders

090120_obz Op zondag 26 april organiseerd de vzw Oude Brouwerij van Zonnegem haar 5e ambachtenmarkt op de binnenkoer van de brouwerij en in de Steenbergstraat. Er zullen allerlei standjes te vinden zijn die de tradities van vroeger doen herleven.

Omdat de organisatoren graag nieuwe dingen tonen, zijn ze opnieuw op zoek naar mensen die hun ambachtelijke of andere vaardigheden willen tentoonspreiden. De markt start om 12u en eindigt om 19u. Er wordt geen standgeld gevraagd. Wel wordt aan de deelnemers gevraagd om indien mogelijk zelf een (party)tent mee te brengen. Iedereen die zijn ambacht of kunst ter plaatse wil demonstreren of verkopen, komt in aanmerking voor deelname.

De ambachtenmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente in het kader van de Erfgoeddag.

Voelt u zich aangesproken of kent u iemand die geïnteresseerd is, laat het dan zeker weten aan Hans Evenepoel (053-62 49 82) of aan Luc Boulanger (053-63 42 22). Mailen kan naar info@oudebrouwerijzonnegem.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!