Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Als je graag zingt

Vormingplus, de Houtemse bibliotheek en CC De Fabriek organiseren een driedelige cursus 'Zingen voor je plezier op volgende woensdagen: 7, 14 en 21 januari.

090103_sin Zing je graag, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen, dan is dit jouw cursus. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of over enige zangervaring te beschikken. De cursus is eveneens een goed alternatief voor wie een koor of een muziekacademie net een brug te ver vindt. Als begin worden de stemmen gesmeerd met opwarmingsoefeningen rond ademhaling, stemplaatsing, resonantie en beweeglijkheid van de zangstem. Daarna begint het echte werk met bekende en minder bekende liederen uit diverse stijlen, zoals folk, musical, gospel en evergreens. Er wordt gezongen in groep en sommige liederen worden begeleid met muziekinstrumenten.

Waar: CC De Fabriek - Fabrieksstraat - Sint-Lievens-Houtem

Wanneer: 7, 14 en 21 januari, telkens van 19.30u tot 22.00u

Prijs: 21 euro (eventueel via opleidingscheques)

Info en inschrijvingen: Vormingplus - 054-41 48 02 - vlad@vormingplus.be - www.vormingplus-vlad.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!