Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bibs verkopen oude boeken, cd's en dvd's

Morgen, zaterdag 10 januari, verkopen de bibliotheken van Route 42 (Sint-Lievens-Houtem, Geraardsbergen, Lierde, Oosterzele, Herzele en Zottegem) overtollige boeken, tijdschriften, cd's en dvd's. Elk jaar vindt een dergelijke uitverkoop plaats in een andere gemeente. Deze maal wordt een en ander georganiseerd in De Bevegemse Vijvers in Zottegem.

Door de geplande verbouwing van De Bevegemse Vijvers is de uitverkoop uitzonderlijk vroeg in het jaar gepland. In de voormiddag kan men er terecht tussen 9 en 12u. Na de middagpauze worden de nog aanwezige exemplaren tussen 13 en 16u verkocht aan nog lagere prijzen.

090109_bib

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!