Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Circusvoorstelling Pas Perdus in CC De Fabriek op 24 januari

090122 ARG Pas Perdus is een circusvoorstelling die theater en schrijnwerkerij met zachtheid vermengt.

Les Argonautes bestaat uit vier artiesten die dezelfde passie voor circus delen. Hun nieuwe voorstelling bouwt verder op het internationale succes van het poëtische Zouff! Les Argonautes spelen een heerlijk circus voor jong en oud, gemixt met een forse scheut humor en muziek en steeds verzorgd geënsceneerd. Van en met Benji Bernard, Etienne Borel, Christian Gmünder met Philippe Van De Weghe.

De vier zitten opgesloten in hun houten toren, waar ze al duizendmaal zijn rondgelopen. Vier, die blok voor blok verplaatsen. Kop of munt, vallen ze of vallen ze niet? En dan vier handen die de snaren van een viool beroeren. Of twee paar longen die samenkomen in dezelfde zucht. Muziek die ontsnapt en zij ontsnappen mee. Tussen zoete dromen, grote zotheid en de slappe lach herontdekken Les Argonautes hun circus met alles wat hen omringt, een soort objectenemmers. Een domino allegro, ma non troppo!

Waar: CC De Fabriek - Fabrieksstraat - Sint-Lievens-Houtem

Wanneer: zaterdag 24 februari - 19.00u

Prijs: 12, 10 of 9 euro

Info en reservatie: 053-60 72 35

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!