Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Cursus vrije begeleiders voor behalen rijbewijs

0812_rwDe KWB van Sint-Lievens-Houtem start binnenkort met een tweedelige cursus voor de begeleiders bij de vrije begeleiding voor het behalen van het rijbewijs.

In heel wat scholen kunnen leerlingen deelnemen aan het project 'Rijbewijs op school' van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde en gratis hun theoretisch rijexamen afleggen op school. KWB pleit echter voor de vrije begeleiding en organiseert daarom deze cursus.

Voor de begeleiders werd een speciaal startpakket ontwikkeld. Begeleider zijn houdt immers heel wat andere verantwoordelijkheden in dan zelf achter het stuur plaatsnemen. Wie als begeleider met een kandidaat-bestuurder de weg op wil, kan maar beter goed voorbereid zijn. Je kennis opfrissen van de verkeersregels is immers geen overbodige luxe. Een begeleider moet ook een goede coach zijn die planmatig tewerkgaat. Het startpakket omvat twee avonden: een over de verkeersregels en een over de aanpak van de begeleiding.

Wanneer: 30 januari en 6 februari om 19.30u

Waar: KWB-lokaal - Kloosterstraat - Sint-Lievens-Houtem

Prijs: 25 euro; 12 euro voor KWB-leden; 20 euro voor CM-leden

Info en inschrijvingen: Armand Vermeire - 053-62 66 54 - kwb.houtem@telenet.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!