Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Dvd Livinusfeesten

090121 LIV Van de Livinusfeesten in 2007 werd een filmreportage gemaakt en gecompileerd op dvd. De gemeente kon deze dvd's aankopen aan 4,92 euro per stuk. Op de gemeenteraad werd het retributiereglement goedgekeurd waardoor de dvd's voor 5 euro aan het geïnteresseerde publiek kunnen verkocht worden. "De reden waarom een en ander zo lang heeft aangesleept, is te vinden in het feit dat de eerste versie niet aan onze verwachtingen voldeed. Het werk moest dus worden overgedaan", aldus burgemeester Lieven Latoir. Vanaf volgende week kunnen dvd's besteld worden via de cultuurdienst (053-60 72 35 - cultuur@sint-lievens-houtem.be).

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!