Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeente zoekt Deskundige Natuur en Milieu (niveau B)

De gemeente Sint-Lievens-Houtem is dringend op zoek naar een deskundige Natuur en Milieu van niveau B. Het gaat om een halftijdse tijdelijke functie voor de periode van 1 maart tot 1 september, ter vervanging van een personeelslid met zwangerschapsverlof.

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een van volgende diploma's: bachelor landschaps- en tuinarchitectuur, bachelor agro- en biotechnologie, bachelor milieumanagement, bachelor onderwijs met affiniteit met milieu en natuur (biologie/aardrijkskunde) of bachelor in een gelijkaardige richting met accent op milieu en natuur. Kandidaten moeten beschikken over een rijbewijs B, bereid zijn buiten de normale diensturen te werken, slagen voor het selectie-interview en beschikbaar zijn vanaf 1 maart.

De deskundige Natuur en Milieu staat in voor de voorbereiding en uitvoering van diverse natuur- en milieudossiers en -projecten. Hij/zij adviseert de milieuambtenaar over natuur- en milieuaangelegenheden in Sint-Lievens-Houtem.

Geïnteresseerden sturen hun motivatiebrief, bijbehorend cv en kopie van diploma uiterlijk tegen 9 februari naar het college van burgemeester en schepenen - Martkplein 3 - 9520 Sint-Lievens-Houtem. De selectie vindt plaats op 12 februari. Voor meer informatie kunt u terecht bij Martine Immegeers op 053-60 27 28 of mail naar personeelsdienst@sint-lievens-houtem.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!