Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeente zoekt halftijds sportmonitor en halftijds jeugdconsulent

Het gemeentebestuur is op zoek naar een halftijdse sportmonitor en een halftijdse jeugdconsulent in contractueel verband voor één jaar, en dit om het sport- en jeugdaanbod van de gemeente verder uit te bouwen.

Een diploma van bachelor in de Lichamelijke Opvoeding is vereist. Daartegenover staat een minimaal brutojaarsalaris van 17.300 euro (+ maaltijdcheques).

Ten laatste tegen 6 februari sturen geïnteresseerden hun gemotiveerde kandidatuur, uitgebreid CV en kopie van diploma naar het college van burgemeester en schepenen. De selectie vindt plaats op 18 februari. Indiensttreding is voorzien vanaf 1 maart. Meer info is te vinden bij Martine Immegeers op 053-60 72 28 of via personeelsdienst@sint-lievens-houtem.be.

De volledige functiebeschrijving kunt u hier downloaden: Download functiebeschrijving_sportjeugd.pdf

Monitoren gezocht voor speelplein 'De Ravotter'

Het gemeentebestuur zoekt ook monitoren om de speelpleinwerking in goede banen te leiden en om activiteiten in het kader van de grabbelpas- en tienerwerking te begeleiden. Kandidaat-monitoren moeten in de periodes van 6 april t.e.m. 17 april en van 6 juli t.e.m. 21 augustus minstens twee weken na elkaar inzetbaar zijn. Monitoren met een brevet ontvangen 29,05 euro per dag, zonder brevet is dat 26,10 euro.

Interesse? Stuur het inschrijvingsformulier uiterlijk tegen 1 februari terug naar de Dienst Jeugd en Cultuur - Fabrieksstraat 19 - 9520 Sint-Lievens-Houtem.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!