Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Houtems gerechtelijk nieuws

Dievegge veroordeeld

Een twintigjarige Houtemse dievegge werd veroordeeld tot zeven maanden cel met uitstel. Met een hele reeks kompanen pleegde ze in de loop van 2007 diverse feiten zoals het stelen van handtassen, geld en portefeuilles. Zowel in Aalst als in Denderleeuw gaven de dieven zich uit voor verpleegkundigen van het OLV-ziekenhuis om geld in te zamelen, dat in de eigen zakken verdween.

Partnergeweld

Een 46-jarige man uit Sint-Lievens-Houtem werd gisteren bij verstek veroordeeld tot 4 maanden cel en een boete van 550 euro voor partnergeweld. De feiten dateren van september 2008. De ex-vriendin van de veroordeelde diende toen klacht in voor opzettelijke slagen en verwondingen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!