Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Houtems gerechtelijk nieuws

Een twintigjarige Houtemse dievegge werd met haar Aalsterse kompaan veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur. Weigeren ze, dan moeten ze voor een half jaar de cel in. In juni vorig jaar stalen ze een trui en een handtas van een van de klanten in een Aalsterse discotheek.


Geen vergunning voor Rotorfun

Vzw Rotorfun, die in de Bavegemse Houwstraat een terrein voor modelluchtvaarttuigen wou exploiteren en daarvoor al een milieuvergunning op proef had ontvangen van het Houtemse gemeentebestuur, ziet die beslissing herroepen door de Bestendige Deputatie.

De beslissing ligt momenteel ter inzage bij de technische dienst van het gemeentebestuur. Beroep ertegen is mogelijk binnen de 60 kalenderdagen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!