Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Houtemse PWA zoekt thuishelpers in kader van dienstencheques

Het Houtemse Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) zoekt thuishelpers in het kader van dienstencheques. Thuishelpers helpen prive-personen bij hun huishoudelijke taken. De job omvat de schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken en soms occasionele naaiwerken en koken. Kandidaten krijgen alle sociale voordelen van een arbeidscontract en kunnen rekenen op een fatsoenlijk loon.

Heeft u interesse om voor het dienstenbedrijf te werken en wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt, aarzel dan niet om even bij het PWA langs te lopen en breng een motivatiebrief en curriculum vitae mee. U kunt terecht op volgend adres: Marktplein 3 - 9520 Sint-Lievens-Houtem - 053-60 72 59 - pwa.sint-lievens-houtem@skynet.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!