Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

INEX wil jaarlijks 430.000 m³ grondwater oppompen

090115_ineOp 4 december 2008 werd door de Bestendige Deputatie aan het Bavegemse zuivelbedrijf INEX een milieuvergunning afgeleverd (geldig tot 4 oktober 2010) voor het jaarlijks oppompen van maximaal 430.000 m³ grondwater uit 18 grondwaterwinningsputten.

De beslissing ligt tot 17 januari ter inzage voor het publiek bij de technische dienst van het gemeentebestuur. Beroep tegen deze beslissing is mogelijk bij de Vlaamse Regering, vertegenwoordigd door de Vlaamse minister voor Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur (Hilde Crevits) en kan enkel tijdens de inzageperiode.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!