Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Nieuwe folders belbus beschikbaar vanaf 5 februari

090129 BEL De nieuwe folders van de belbus Herzele - Sint-Lievens-Houtem zijn vanaf 5 februari beschikbaar op het gemeentehuis en in de bibliotheek. De belbus rijdt speciaal voor de inwoners en bezoekers van Sint-Lievens-Houtem van en naar de marktzone. Op week- en zaterdagen kunt u de belbus bestellen van 7 tot 19u. Op zon- en feestdagen is dat van 7 tot 13u. Als u een rit met de belbus wilt reserveren, moet u minstens twee uur op voorhand contact opnemen met de belbuscentrale. U kunt maximaal twee weken vooraf een rit reserveren. Voor meer info kunt u contact opnemen via lijninfo (070-220 200). De belbuscentrale zelf bereikt u via 09-210 94 94.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!