Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Samenwerkingsverband bibliotheken ontwikkelt digiroute

Het samenwerkingsverband tussen de bibliotheken van Sint-Lievens-Houtem, Geraardsbergen, Lierde, Oosterzele, Zottegem en Herzele, met name Route 42, ontwikkelt de zogenaamde 'Digiroute 42'. Het wordt een middel om routes, die met een gps-toestel zijn opgenomen, eenvoudig weer te geven op een smartphone, verrijkt met informatieve en interactieve animaties. Dergelijke animaties verschijnen automatisch op de smartphone wanneer zich in de buurt een bezienswaardigheid bevindt. Zes wandelroutes en een fietsroute werden uitgestippeld om een en ander te testen. Het project werd tevens als Leader-initiatief goedgekeurd, waardoor het kan rekenen op 65% subsidies vanuit de provincie, het Vlaams gewest en Europa.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!