Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Swing Class in Bavegems Muziekcentrum

090114_joop_ayal_2 Swing Jazz is een specialiteit van het Muziekcentrum. Bijna nergens anders kan je je in opleidingsverband in die stijl specialiseren.

De swingklas mocht en zou niet ontbreken in het Groot Onderhoud. De leerlingen en lesgevers brengen samen een avondprogramma: de swingklas brengt Swing Class. Classy, Swingy, Jazz.

Eveline Lemahieu en Deborah De Wael (zang), Wim Galle (contrabas), Patrick Audenaerde en Jo Vanhoutte (gitaar) nodigen voor deze gelegenheid een wel heel speciale gast uit: tenorsaxofonist Joop Ayal (84), een letterlijk en figuurlijk oude vriend van Jo, zijn 'roommate' op tournees met het Waso-quartet in de periode 1980-1990. Meteen een unieke gelegenheid om Joop aan het werk te zien.

Joop Ayal verliet zijn Indonesische geboorte-eiland Kisar om in 1948 in Nederland samen te werken met zangeres Rita Reys. In 1951 verhuisde hij naar Brussel waar hij met bariton sax startte met Francis Bay in de beroemde Brusselse club Au Gaity. Hij bleef cluboptredens verzorgen tot 1965 toen hij een intense samenwerking startte met de Vlaamse televisie. Met zijn quintet trad hij in 1976 ook op tijdens Jazz Middelheim.

Waar: De Garage - Kerkkouterstraat 62 - Bavegem

Wanneer: 15 januari 2009 - 20.30u

Prijs: 6,5 of 5 euro

Info en reservatie: 053-60 72 35 of via cultuur@sint-lievens-houtem.be

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!