Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Toneelgroep Animo brengt ' De Grazende Koe'

De toneelgroep Animo speelt in haar seizoen 2009 de klucht 'De Grazende Koe' in een regie van Chris De Naeyer. Het is inmiddels het 39ste speelseizoen van de Bavegemse toneelgroep.

De Vlaamse huisvrouw is met uitsterven bedreigd. Vlaanderen telde in 1990 nog 600.000 huisvrouwen. In 2007 was dat teruggelopen tot amper 250.000. Dat betekent voor de vrouwen zelf niet noodzakelijk goed nieuws. Omdat het begrip 'nieuwe man' nog maar al te vaak een loos begrip blijkt, blijven de meeste vrouwen in de praktijk 'huisvrouw', maar met een loopbaan erbij. In dit stuk gaat de vrouw voluit voor haar carrière, terwijl de man het huishouden 'bereddert'. En de koe, ze graasde voort.

Spelers: Rudy Bunneghem, Gerard Buyse, Michel Cosijn, Chris De Naeyer, Kristoff De Smet, Marleen De Naeyer, Luc Matthys, Peter Meuleman, Arlet Renneboog, Sofie Van Den Berghe, Nadia Vander Eecken, Karine Van Gijseghem.

Speeldata zijn 28 februari, 7 en 14 maart om 19.30u; 13 maart om 20.00u en 8 maart om 18.00u. De voorstellingen vinden plaats in het Bavegemse parochiecentrum (Kerkkouterstraat). Kaarten zijn te verkrijgen bij de spelers of op het nummer 09-330 82 72 of 0496-12 99 11. Volwassenen betalen 7 euro, kinderen 4 euro.

090113_dgk

Reacties

Laat een reactie achter


Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!