Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Toon je voordrachtkunsten in de bib op gedichtendag

090103_amp_2Op donderdag 29 januari wordt de jaarlijkse gedichtendag georganiseerd. De Houtemse bibliotheek geeft aan inwoners van Sint-Lievens-Houtem de mogelijkheid om hun voordrachtkunsten te tonen aan de bezoekers van de bib. De manier waarop dat gebeurt, maakt niet veel uit. Bedoeling is vooral om de aanwezige bezoekers te laten genieten van een mooi stukje poëzie.

Het hoeft daarbij niet om een zelfgeschreven gedicht te gaan. Evengoed kies je een stukje poëzie dat jou bijzonder heeft aangegrepen of een versje uit je jeugd. Vooraf inschrijven is wel vereist. Bezorg je persoonlijke gegevens (naam, leeftijd, adres, telefoonnummer) en een kopie van het gedicht van je keuze aan het bibpersoneel of via sint-lievens-houtem@bibliotheek.be.

Voor inspiratie kan je terecht op de site van gedichtendag of in het salon van de bib, waar je poëziebundels kan terugvinden.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!