Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Verenigingen kunnen graantje meepikken van passage RVV

Op zondag 5 april passeert de Ronde van Vlaanderen in Bavegem, Letterhoutem en op het Houtemse Marktplein. Het gemeentebestuur zal een groot scherm voorzien zodat na de doortocht niemand een seconde hoeft te missen van het spektakel. Daarnaast zal ook de nodige animatie aanwezig zijn. In twee grote tenten kunnen Houtemse verenigingen een aantal vierkante meter afhuren om hun activiteiten voor te stellen of om een hapje en drankje aan te bieden. Meer informatie is te verkrijgen bij de sportdienst (053-60 72 33 - sport@sint-lievens-houtem.be) of schepen van Feestelijkheden Bernard Van Pamel (053-62 16 40 - bernard.vanpamel@sint-lievens-houtem.be).

Zoals al aangekondigd, moest elk initiatief dat werd genomen naar aanleiding van de Ronde van Vlaanderen een voorafgaande goedkeuring krijgen van de burgemeester. De deadline voor het indienen van voorstellen (aanvankelijk vastgelegd op 1 februari) wordt verlegd naar 15 februari.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!