Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vergunning nodig voor eenmalige activiteiten n.a.v. passage Ronde

081217_rvv Zoals al bekend, passeert de Ronde van Vlaanderen op 5 april in Bavegem, Letterhoutem en het centrum van Sint-Lievens-Houtem. De gemeente laat nu weten dat wie een publicitaire of commerciële activiteit wil uitbaten naar aanleiding van de passage van de Ronde, voorafgaand een vergunning moet krijgen van de burgemeester.

Alle aanvragen moeten ten laatste op 1 februari bij de burgemeester worden ingediend. Laattijdige aanvragen zullen niet meer in overweging genomen worden. De aanvragen moeten volgende gegevens vermelden: naam, adres en contactgegevens van de aanvrager, exacte omschrijving en locatie, de geplaatste logistieke faciliteiten, interne veiligheidsmaatregelen en de eventuele aanwezigheid van een medische hulppost.

Het volledige reglement kunt u hieronder downloaden: Download rvv_meldingsplicht.pdf

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!