Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Winnaars UNIZO-eindejaarsactie getrokken

Dsc00180_2Gisterenavond werden in het gemeentehuis de winnende nummers getrokken van de UNIZO-eindejaarsactie. In zijn openingsspeech betoonde UNIZO-voorzitter Guido Tiré zijn eer aan de betreurde Luc De Moor. Hij wees ook op het trieste record van 25 faillissementen per dag dat in 2008 in België werd gevestigd. Daarna keerde hij terug op de onvermijdelijke heraanleg van het marktplein 'Met UNIZO hebben we de diverse voorontwerpen bestudeerd en onze standpunten overgemaakt aan het gemeentebestuur. Parking en bereikbaarheid blijven voor ons een absolute prioriteit. Houtem is en blijft een landelijke gemeente. Laat ons dus voorzichtig zijn met al te grote prestigeprojecten.'

Dsc00229 Burgemeester Latoir repliceerde. 'We hebben regelmatig overleg met UNIZO. Het gemeentebestuur beseft ten volle dat de marktplaats niet alleen op zaterdag wordt gebruikt. Ook wij zijn vragende partij voor zoveel mogelijk winkels die goed draaien. Wat de heraanleg van de markt betreft, moeten in 2009 nog geen werken verwacht worden. Het blijft voor ons immers wachten tot wanneer Aquafin ter hoogte van het gemeentehuis een collector kan aanleggen. Pas daarna kunnen we met het echte werk beginnen.'

Na de speeches kon overgegaan worden tot waar iedereen stond op te wachten: de trekking. De eer voor het trekken van het winnende nummer was weggelegd voor de burgemeester. Met een muisklik bracht hij 364421 als winnend nummer op het scherm (reservenummer: 136996), uit de 400.000 verspreide lotjes. De winnaar kan 5 cheques van elk 200 euro spenderen bij deelnemende handelaars. De volledige lijst van winnende nummers - zoals die ons door UNIZO werd bezorgd - kunt u hieronder downloaden. Na de trekking bood UNIZO aan de aanwezigen een nieuwjaarsreceptie aan.

Download 090107_uitslag_unizo_eindejaarsactie.doc

Dsc00231 Dsc00232_2 

Dsc00234 Dsc00236 

Dsc00230

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!