Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zwaar verkeersongeval op N42

Gisteren rond 16.30 gebeurde een zwaar verkeersongeval op de N42 Wetteren-Zottegem ter hoogte van Ijshoute in Balegem. Bij een inhaalpoging botste een wagen frontaal met een tegenligger waardoor die in de gracht terechtkwam. De Zottegemse en Merelbeekse brandweer had de grootste moeite om de automobilist uit het wrak te bevrijden. Drie zwaargewonden werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de N42 een tijdje volledig afgesloten en werd het verkeer omgeleid via Sint-Lievens-Houtem.

Reacties

Het zoveelste ongeval op de N42. Dat is WEER zo nen chauffeur die geen geduld had, wie steekt er daar nu over ??? Eigen schuld dikke bult zou ik zeggen. Wel jammer voor de tegenligger die moet delen in de brokken.
Je denkt dat je kan oversteken maar de tegenliggers zijn er vlugger dan je denkt.

 cv op 29 januari 2009 om 08:01

Zo, meneertje, wat weet jij nu van het ongeluk?
was je er bij?
Nee!
Want ik wel!
ik was diegene die verongelukte!
en dat was niet omdat ik inhaalde; maar omdat ik een flauwte kreeg, door de 8 maanden lange en uitputtende situatie met mijn jongste dochter die kanker heeft!
Ja dus voor de volgende keer; bedenk goed voordat je met veronderstellingen aankomt!
eikel!

 erland op 14 juli 2009 om 09:38

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!