Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Allgro opent in het najaar nieuwe productiehal

IMG_5194[1] Het groentenverwerkend bedrijf Allgro uit Sint-Lievens-Houtem opent in het najaar (vermoedelijk september) een nieuwe productiehal. De huidige gebouwen bleken in de loop der jaren te krap geworden. "De nieuwe productiehal zal ons ook in staat stellen om het productengamma uit te breiden", aldus zaakvoerster Marleen De Tant. "Naast soepgroenten, stoofgroenten, groentenmixen en salades, zullen we nu ook maaltijdsalades aan onze klanten kunnen aanbieden. De ontwikkeling is al achter de rug, net als het proefdraaien bij diverse klanten." Bij Allgro werken 48 werknemers waarvan 80% uit de onmiddellijke omgeving van het bedrijf komt.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!