Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bacchusstoet op 1 maart. Inschrijven kan tot en met vandaag

090220 BAC De traditie van de Bacchusstoet wordt ook in 2009 verdergezet. Aan de Houtemse verenigingen en individuelen wordt gevraagd om massaal deel te nemen aan de stoet op zondag 1 maart. Dat kan enkel door vooraf in te schrijven via het Bacchusteam (Paul De Meyer 053-62 55 44). Inschrijven kan tot en met vandaag 20 februari. Alle deelnemers krijgen dit jaar 8 euro en twee drankconsumpties.

Ook voor de reclamestoet kan men inschrijven aan 25 euro per voertuig tot uiterlijk 28 februari. Deelname kan worden bevestigd door storting van het bedrag op rekeningnummer 143-0603657-30 met vermelding 'reclamestoet en firmanaam'.

De stoet zelf gaat uit op zondag 1 maart met start op de Dries om 14.30u en legt volgend traject af: Krabbenijckstraat, Olmenlaan, Doelstraat, Eiland, Markt, E. Tinelstraat, Fabrieksstraat, Krabbenijckstraat en Dries. De reclamestoet start al om 14.00u. Aansluitend op de stoet is er een worp van Bacchus- en Bacchantebroden.

De dag voordien, 28 februari, wordt andermaal een Bacchusfuif Bal Maské georganiseerd in de verwarmde tent op de Dries (vanaf 21u). Naast de gratis inkom zijn er optredens van Goebezig en dj Karmelietje. Er is ook een cocktailbar en happy hour van 22.30u tot 23.30u. Er is een prijs voorzien voor de mooist uitgedoste en meest ludieke carnavalist.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!