Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Curieus digitaliseert oude super 8-filmpjes - vandaag in La Provence

090122 FIL Voor één euro per minuut film redt Curieus, een sociaal-culturele organisatie met socialistische roots, je oude super 8-filmpjes door ze te digitaliseren. In ruil voor dat gunsttarief dien je wel toe te staan dat een compilatie van de leukste fragmenten op het internet komt, onder meer op de site van Het Nieuwsblad.

Er worden diverse inzamelmomenten georganiseerd. Vijf weken later krijgt u uw oude filmpjes terug met de gedigitaliseerde versie op dvd. In Sint-Lievens-Houtem vindt een dergelijk inzamelmoment plaats op maandag 23 februari in taverne La Provence op het Marktplein, tussen 16 en 20 uur. Voor meer info kunt  u terecht bij hannelore.bonami@curieus.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!