Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeentehuis wordt uitgebreid

Gemeenteraad

Het gemeentebestuur heeft in haar jongste zitting unaniem de procedure goedgekeurd voor het aantstellen van een ontwerper die de uitbreiding van het gemeentehuis moet uittekenen. Het gaat meer specifiek om de uitbreiding van de technische dienst, het voorzien van een terras aan de gemeenteraadszaal en de uitbreiding van het gemeentesecretariaat met een onthaalbalie. Er wordt ook ruimte voorzien voor een lift. Geraamd kostenplaatje: 100.000 euro.

Op vraag van sp.a-raadslid Tom De Meyer of rekening werd gehouden met de eventuele aankoop van de oude rijkswachtkazerne op de Molenkouter (waar de OCMW-diensten zullen ondergebracht worden), antwoordde burgemeester Latoir: 'De Regie der Gebouwen heeft lang getalmd om de knoop door te hakken over een eventuele verkoop van de kazerne aan onze gemeente. Onlangs kwam er toch witte rook. De Regie onderzoekt momenteel op welke manier de verkoop zal geregeld worden. Een eventuele aankoop van de kazerne zal dus wel degelijk gevolgen hebben voor de verbouwing van het gemeentehuis. We zitten nu immers nog maar in de ontwerpfase.'

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!