Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Guido Belcanto en Alex Agnew uitverkocht

Het optreden van Guido Belcanto van vanavond in CC De Fabriek is volledig uitverkocht. Hetzelfde geldt voor Alex Agnew op 21 maart. Er zijn nog enkele losse tickets verkrijgbaar en daarnaast is er een wachtlijst. Wie van deze opties gebruik wil maken, kan terecht bij de cultuurdienst op 053-60 72 35 of via ccdefabriek@sint-lievens-houtem.be. Reservaties zijn niet meer mogelijk. Ook de tickets voor Eva De Roovere gaan snel de deur uit. Haast en spoed is zelden goed, maar in dit geval toch aan te raden.

Guido Belcanto

In 2010 viert Guido Belcanto zijn zilveren jubileum als chansonnier. Het is een straffe verdienste van de zanger dat men hem na 25 jaar nog altijd niet in een vakje kan stoppen. Een groot deel van zijn oeuvre wortelt weliswaar in de traditie van de smartlap maar in zijn muziek horen we evengoed echo's uit het Franse chanson, de kleinkunst, de oude rock 'n roll, de folkmuziek en de blues.

De nieuwe Belcanto verrast. 'Ik zou mijn hart willen weggeven' is een gloednieuw Belcantoprogramma waarin de muzikale invloed uit zijn jeugdjaren centraal staat.

Met: Guido Belcanto en o.v. Geert Hellings (gitaren, banjo, pedalsteel), Lieven Demaesschalck (gitaar, accordeon, piano), Nicolas Rombouts (contrabas), Bert Huysentruyt (drums, trompet).

Guido Belcanto op het Sint-Baafsplein:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!