Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Houtems gerechtelijk nieuws

Drugsverslaafde besteelt familieleden

Rebecca R. (26) uit Sint-Lievens-Houtem moest zich verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde voor diverse feiten. Om haar verslaving aan heroïne en cocaïne te kunnen betalen, stal ze van familieleden.

Ze stond echter ook terecht voor valsheid in geschrifte. In september 2007 maakte ze een fictief document op naam van de gemeente Sint-Lievens-Houtem op, waarbij de handtekening van de burgemeester werd vervalst om zich een bedrag van 40 euro te kunnen toe-eigenen. Rechter Peter Van de Meulebroucke omschreef het gedrag van de beklaagde als 'achterbaks'. De beklaagde, die niet kwam opdagen, werd bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden.

Reacties

wie weet hoeveel ze al haar man of vriend al belogen en bedrogen heeft meestal doen zo een meisjes alles voor geld zoals zich prostitueren in antwerpen voor drugs of nog erger bedelen bij vrienden en familie en die dan in de zak zetten.

 peterken op 26 februari 2009 om 18:43

Er is dikwijls een oorzaak of trigger waarom mensen aan de drugs geraken.VB.niet kunnen verwerken van een echtscheiding enz....als men de oorzaak aanpakt met de juiste begeleiding en eventueel gepaste medikatie zullen de gevolgen ook uitblijven.Men heeft het leven niet altijd in de hand zoals men wil.De ene heeft meer tegenslagen te verwerken of de andere.Soms zijn er nu éénmaal mensen die dit verkeerd aanpakken.Ik keur haar gedrag niet goed maar kan er wel begrip voor opbrengen wetende dat ze ziek is en hulp nodig heeft.

 smesman op 25 november 2010 om 19:43

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!