Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Infoavond EHBO bij kinderen op 11 februari

090206 EHB Het lokaal overleg kinderopvang (LOK) nodigt iedereen uit voor een eerste infoavond met als thema 'Eerste hulp bij ongevallen bij kinderen'. Vier op de tien ongevallen vinden immers thuis plaats. Alle ouders, grootouders, onthaalouders, ... worden wel eens geconfronteerd met situaties waarbij ze direct hulp moeten bieden. Zo snel mogelijk adequaat reageren om ernstige gevolgen te voorkomen, is de boodschap. Tijdens deze informatieavond, met heel wat praktijkgerichte oefeningen, wordt stilgestaan bij veel voorkomende ongelukken en ongemakken.

Waar: CC De Fabriek

Wanneer: 11 februari - 19.30u

Info: Cultuurdienst - 053-60 72 35 - ccdefabriek@sint-lievens-houtem.be

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!