Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Erfgoedbeleidsplan Viersprong voorgesteld

Onlangs stelden Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele, Merelbeke en Melle hun intergemeentelijk erfgoedbeleidsplan voor. Onder de naam Viersprong - Land van Rode bundelen zij voortaan de krachten om hun gedeelde erfgoed beter te ontsluiten en te vrijwaren voor de toekomst.

Erfoed is immers meer dan kerkpatrimonium en archeologische vondsten. Ook lokale recepten, familieverhalen, volkssporten en het plaatselijk dialect verdienen bescherming voor de generaties die ons opvolgen. De doelstelling van de samenwerking en een uitgebreide omgevingsanalyse is terug te vinden in het erfgoedbeleidsplan dat u hieronder integraal kunt downloaden.

Download Erfgoedplan

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!