Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Intro vzw verzorgt groenonderhoud

Gemeenteraad

090127 GRO Vanaf 1 maart gaat het gemeentebestuur een samenwerkingsverband aan met de vzw Intro voor het groenonderhoud. Het tewerkstellingsinitiatief Intro zal instaan voor het onderhoud van het sportcomplex Hemelrijk, de kerkhoven en de speelterreintjes. Daarvoor werd op het budget 2009 60.000 euro ingeschreven. Door in te tekenen op dit samenwerkingsverband houdt de gemeente ruimte vrij voor het eigen personeel en materiaal voor andere noodzakelijke werken inzake groenonderhoud.

Intro biedt tewerkstelling aan doelgroepwerknemers aan en biedt onder andere gemeenten de mogelijkheid om een beroep te doen op haar diensten. In Sint-Lievens-Houtem zullen minstens vijf doelgroepwerknemers onder begeleiding van een instructeur tewerkgesteld worden. Hun arbeidsregime omvat vier werkdagen + een opleidingsdag per week. De duur van het project bedraagt (voorlopig) één jaar.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!