Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

KWB organiseert gezelschapspellenavond op 20 februari

090121 KOL Op vrijdag 20 februari organiseert KWB-Houtem een gezelschapspellenavond. Met die avond mikken de organisatoren op gezinnen: man, vrouw en kinderen samen rond de tafel om een van de allernieuwste en allerbeste gezelfschapspelen (Kolonisten van Catan, Alhambra, Carcassonne, Machiavelli, ...) te spelen. KWB heeft een spellenkoffer samengesteld van 20 gevarieerde basisspellen die snel en eenvoudig te spelen zijn, zonder te veel tijd te verliezen met reglementen te lezen.

Kaartspelen, strategiespelen en familiespelen behoren tot het gamma. Klassiekers zoals Monopoly, Stratego, Pictionary, ... komen niet aan bod.

Wanneer: 20 februari - 19.30u

Waar: KWB-lokaal - Kloosterstraat - Sint-Lievens-Houtem

Info: Severien Cloet (053-62 46 99) of Paul De Roo (0496-53 94 67) of mail naar kwb.houtem@telenet.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!