Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Overlagingswerken op Marktplein

Gemeenteraad 

Omdat de rijwegverharding aan de noordzijde van het Marktplein sterk is verweerd, is het noodzakelijk een overlaging uit te voeren. Op die manier wordt de fundering van de rijweg beschermd en de veiligheid van de weggebruikers gegarandeerd. Op de vraag van raadslid Tom De Meyer (sp.a) of een overlaging nog de moeite loont met het oog op de nakende heraanleg van het marktplein, antwoordde schepen Erauw (NH) dat de situatie momenteel onhoudbaar is en niet langer verkeersveilig. De gemeenteraad besliste om de raming van 40.710 euro goed te keuren en de onderhandelingsprocedure op te starten.

Datum van uitvoer van werken is voorlopig onbekend. Een en ander zal wel bij hoogdringendheid gebeuren, zodat de renners van de Ronde van Vlaanderen op 5 april waarschijnlijk al over nieuw asfalt zullen rijden.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!